Cookies
Підтвердити мій вибір
Дозвольте всім

Відхилити все

Біла ванна кімната - все про аксесуари

січня 2021
БІЛА ВАННА КІМНАТАБілі ванні кімнати знову в моді. Хоча це звучить максимально просто і, може бути, трохи нудно, в інтер'єрі не повинно бути так. Біла, класична ванна кімната важко заперечувати її естетичність і шарм, особливо якщо атмосферу приміщення створюють ретельно підібрані аксесуари.

Зміст
  1. БІЛИЙ КОЛІР ДЛЯ МІНІМАЛІСТІВ
  2. НЕ КОЛІР, А ТЕКСТУРА
  3. ЗМІННІ АКСЕСУАРИ

БІЛИЙ КОЛІР ДЛЯ МІНІМАЛІСТІВ

Білий у ванній кімнаті - надзвичайно універсальний колір символ порядку і легкості, що також оптично збільшує простір кімнати, особливо коли на стінах глянсова плитка, яка розсіює світло.
Біла ванна кімната - все про аксесуари

НЕ КОЛІР, А ТЕКСТУРА

Якщо ви зупинилися на одноколірному варіанті, ви завжди можете пограти з фактурою плитки, вибравши шестикутний стиль арт-деко створивши аранжування з мозаїки, структурного, об'ємного або білого мармуру. Біла ванна кімната буде мати оригінальний вигляд, якщо ви вибираєте так званий «тотально білий колір», де разом з оригінальною обробкою стін використовується білий умивальник, плитка та душові профілі і фурнітура - з їх допомогою створюється ідеальна біла ванна кімната.

ЗМІННІ АКСЕСУАРИ

У білій ванній кімнаті створення метаморфози - справа кількох хвилин - все завдяки аксесуарам, які можна змінювати в залежності від ваших потреб або настрою. І в ремонті взагалі немає необхідності! Величезну роль у білій ванній також зіграє освітлення - прохолодний відтінок світла додасть оригінальності, а тепло зробить кімнату затишною.

ПІДВОДНІ КАМЕНІ

Білий колір має різні відтінки і тони, тому особливо важливо при виборі кераміки замовити всі елементи від одного виробника і з однієї колекції - тоді ваша біла ванна кімната буде красива!
Перегляньте всі публікації блогу