Cookies
Підтвердити мій вибір
Дозвольте всім

Відхилити все

Яку душову кабіну легко очистити?

липень 2020
Найкрасивіша ванна кімната втрачає свій вигляд, якщо в душовій кабіні є розводи та сліди від мила, гелю для ванни, або шампуню. На жаль, мало хто любить прибирати. Тому варто вибирати душову кабіну, яку легко чистити,  ще на етапі проектування.

Проста в догляді душова кабіна: дизайн

Місце, де після душа важко видалити наліт, частинки пилу і залишки косметики, це важкодоступні ділянки кабіни - тобто профільні з'єднання, роликові напрямні в кабіні з розсувними дверцятами. Швидкість накопичення нальоту залежить від жорсткості води. Якщо є можливість, краще вибирати душові кабіни WALK-IN - бренд SanSwiss пропонує кілька десятків моделей в різних колекціях. Крім того, наші кабіни оснащені широким спектром рішень, що полегшують прибирання. У розсувних кабінах передбачена система відкидання двері для легкості очищення, а в кабінах з петлями, петлі знаходяться на одному рівні з поверхнею скла з внутрішньої сторони, що дозволяє збирати воду з допомогою шкребка.
Яку душову кабіну легко очистити?

Проста в догляді душова кабіна: тип скляного покриття

Інша потенційна проблема - велике скло, природна річ в будь-який душовій кабіні. Тут дуже легко залишаються смуги після миття. Рішення полягає в тому, щоб вибрати гравіювання або друк на склі - це можуть бути краплі, вертикальні лінії або сітка, або навіть малюнок гілки дерева. Всі доступні варіанти скла і профілів від Sanswiss можна знайти на нашому сайті. Крім того, варто пам'ятати, що на поверхню скла нанесено міцне полімерне покриття Aquaperle, яке запобігає утворенню нальоту і полегшує підтримання чистоти кабіни.

Проста в догляді душова кабіна: миючі  засоби

Хоча пропонуються десятки засобів, варто пам'ятати, що будь-який порошок або паста можуть залишати подряпини на склі. Для душових кабін SanSwiss, з покриттям Aquaperle, ми створили лінію безпечних засобів для чищення та догляду. Більше інформації ви знайдете в розділі «Догляд за душовими кабінами».
Перегляньте всі публікації блогу