Cookies
Підтвердити мій вибір
Дозвольте всім

Відхилити все

WALK-IN: переваги і недоліки

червень 2020
Вона виглядає сучасно, її легко чистити, але підходить чи вона всім? Сьогодні ми обговоримо душову кабіну WALK-IN, її переваги і недоліки.

Як виглядає душова кабіна WALK-IN?

Коли ви дивитеся на неї, цей вид душа - лист скла, що відокремлює ванну кімнату від зони для купання. Але це тільки одна можливість. SanSwiss пропонує набагато більш інтригуючі рішення, такі як хромований декор, що імітує гілки дерев або частково непрозору скляну стіну.

Крім того, цей тип душа не має високого піддону, що оцінять люди похилого віку або ті, хто насилу пересувається.

Чи підходить WALK-IN для маленької ванної кімнати?

Хоча більшість візуалізацій, представлених в журналах по дизайну інтер'єру, рекламують великі ванні кімнати, давайте пам'ятати, що це не єдиний варіант. У більшості з нас є обмежений простір в ванній кімнаті - і тут WALK-IN підходить ідеально. Чому? У тексті про ергономіку у ванній кімнаті ми писали про необхідність резервування місця для відкривання дверей душової кабіни або для виходу з ванни. Тут вам не потрібно обчислювати, де закінчується двері, тому що весь душ являє собою прямокутник, розділений скляною панеллю.

Крім того, душова кабіна WALK-IN зазвичай має нейтральний колір і форму, тому вона буде завжди актуальна. Якщо ви втомилися від додаткових витрат під час ремонту, ви можете легко перейти від ванної кімнати в стилі HYGGE в лофт -індустріальний стиль.

Що слід пам'ятати при виборі душової кабіни WALK-IN?

Фактично все, що вам потрібно пам'ятати при виборі душової кабіни WALK-IN - це те, що вам необхідно встановити належну систему вентиляції. Душовий піддон на рівні підлоги завжди має правильний нахил підлоги, але ви повинні переконатися, що вентиляція достатня. Душова кабіна генерує більше пара і вологи, тому гаряче повітря поширюється практично безперешкодно по всій квартирі.
Перегляньте всі публікації блогу