Cookies
Підтвердити мій вибір
Дозвольте всім

Відхилити все

Маленька ванна: перевірені ідеї

січня 2020
Навіть якщо простір, в якому  знаходиться ваша ванна кімната, залишає бажати кращого, ви все одно можете створити ідеальне місце для гігієни та відпочинку. Маленька ванна кімната може бути саме тим, що вам потрібно, і з нашими порадами ви вирішите багато проблем.

Маленька ванна кімната: душова кабіна або ванна?

У маленькій ванній кімнаті сама ванна може займати половину простору, що ускладнює організацію решти кімнати. Такі рішення, як напівкруглі душові кабіни, архаїчні та незручні в обслуговуванні. На щастя, є й інший вибір - душова кабіна з кутовими  дверима. Це економить простір, який відводиться для відкривання дверей та  і правильна форма душової кабіни часто може бути більше, ніж спочатку планувалося.
Маленька ванна: перевірені ідеї

Маленька ванна: вибір кольору

Всі скажуть вам, що світлі кольори оптично збільшують, а темні зменшують площу кімнати. Це правда, але це не означає, що вам потрібно вибирати між світло-бежевим, світло-сірим або білим. Контрастний колір на одній стіні, наприклад, за душовою кабіною добре поєднується з яскравою поверхнею з іншого боку. Таким чином, маленька ванна буде виглядати чудово. Якщо бажаєте, встановіть дзеркало на одну зі стін - чим більшу поверхню воно займе, тим краще. Ще одна ідея -дзеркало в декоративній, контрастній рамі. Пам'ятайте, що обраний колір рами повинен повторюватися при виборі деталей. Якщо рама золота, вибирайте аксесуари в тій же кольоровій гамі.

Маленька ванна: аксесуари

Більшості з нас подобаються дрібнички для ванної кімнати - декоративні коробки для косметичних засобів, пляшки з милом та кремом для рук, лист монстери у вазі, тощо.  У маленькій  ванній  все повинно бути особливо добре продумано. Може, замість колекції скляних пляшечок  на стіні, краще встановити тримач  для мильних пляшок? Відкрита поличка в душі природно обмежить кількість косметики, що зберігається там. Замість настінних світильників або люстр найкраще підійдуть енергозберігаючі світлодіодні стрічки - вони прості в установці, стилістично нейтральні та забезпечують рівномірне  природне освітлення. І добре б перетворити будь-яку стіну або простір під раковиною в полицю, або шафу  для рушників та засобів для чищення, які не повинні бути на виду.
Перегляньте всі публікації блогу