Cookies
Підтвердити мій вибір
Дозвольте всім

Відхилити все

Похила стеля у ванній кімнаті

квітень 2020
Невелика територія може бути проблемою. Але що, якщо місця достатньо, але в кімнаті стеля з нахилом?

Часто при перебудові приміщень в колишніх господарських будівлях, таких як стайні або зернові склади, в житловий будинок, необхідно розділити суспільний простір від приватної частини господарів, розмістивши спальню і ванну кімнату на верхніх поверхах будинку. Ванна кімната з похилою стелею має шанс стати унікальним простором, але вам доведеться зіткнутися з деякими проблемами.

Ванна кімната з похилою стелею: виміряйте корисну площу

Почнемо з визначення: корисна площа - це та, де відстань до стелі становить 190 см. Зазвичай ця частина кімнати використовується для установки умивальників, дзеркал і радіаторів. На похилих стінах, з іншого боку, можна розмістити унітаз, біде або ванну. Душова кабіна може бути стандартно розміщена, або під похилою стелею - SanSwiss пропонує різні душові кабіни зі скосами. Що важливо, так це те, що ви вибираєте місце установки, з якого комфортно залишати кабіну.
Похила стеля у ванній кімнаті

Ванна кімната з похилою стелею: розумні рішення

Якщо дозволяє дизайн інтер'єру, ми рекомендуємо створити ванну кімнату, з прямим доступом до головної спальні. Це не тільки оптично збільшує простір, але і дозволяє природним чином висвітлити його, а також використовувати предмети, пов'язані з відпочинком, але не меблі для ванної кімнати, а наприклад шезлонг.
Часто в житлових будинках, є масивні колони, що підтримують стелю. Їх не можна прибрати, але можна використовувати як цікавий елемент інтер'єру. Якщо освітлення і вентиляції досить, квіткові горщики, особливо, які в’ються, можуть бути розміщені поруч з колоною. Іншим рішенням є розміщення вішалок на колонах або дзеркал.

Ванна кімната з похилою стелею: ідеї для душової кабіни

Ми рекомендуємо вам мислити нестандартно - душ під ухилом не завжди є компромісом, часто це незвичайна форма, яка може відкрити нові можливості, наприклад, велика душова зона або лава всередині, яка полегшить використання душа для людей з обмеженими можливостями.
Установка душової кабіни без піддону - це дуже хороший варіант - вся підлога однакового рівня, а правильний водостік захистить вас від затоплення.
Перегляньте всі публікації блогу