Cookies
Підтвердити мій вибір
Дозвольте всім

Відхилити все

Ванна кімната в стилі Нью-Йорк

жовтень 2019
Епізоди багатьох культових фільмів або серіалів відбуваються в Нью-Йорку. Ми захоплюємося видом на річку Гудзон, Центральний парк, але так само ми захоплені сучасними інтер'єрами, повними розкоші, але які ж ванні кімнати? Ці приміщення рідко потрапляють в кадр. Якщо ви мрієте про ванну кімнату в стилі Нью-Йорк, нижче ви знайдете кілька ідей.

Кольори для ванної кімнати в стилі Нью-Йорк

Давайте почнемо з кольорів ванної кімнати. В даному дизайні немає ні бежевого, ні коричневого, ні плитки з декором на них. Класична комбінація - білий і чорний, але якщо ви хочете, ви також можете додати елементи пляшкового зеленого кольору, прохолодні мармурові тони, а також срібні або золоті вставки.

Також варто розглянути дизайн двокольорової плитки для полу - клітинка з квадратної або прямокутної плитки - відмінне доповнення до цього стилю. Якщо ваша ванна кімната не дуже велика, пофарбуйте стіни в світлі тони, наприклад, в майже білий, а також ви можете додати кілька дзеркал, які оптично збільшать простір і додадуть світла.

Якщо можливо, подумайте про дві раковини - це головний елемент ванної кімнати в стилі Нью-Йорк. Якщо ви не можете встановити дві раковини, виберіть одну, безумовно білу, прямокутну. Ми не рекомендуємо встановлювати два змішувача. Нью-Йорк не зовсім зручний регіон для цього. Крім того, це архаїчна система, незручна, і це призводить до збільшення споживання води. Натомість шукайте змішувач з білою або чорною порцеляновою ручкою.

Вибір душової кабіни для ванної кімнати в стилі Нью-Йорк

Душові кабіни зі срібними профілями і ручками є найпопулярнішими, і вони будуть відповідати вищевказаному стилю. Однак для кращого ефекту ми пропонуємо душову кабіну з чорними профілями. Вона привертає більше уваги і призводить простір в "порядок".

Якщо можливо, вибирайте кабіну WALK-IN. Це зручне рішення, і воно задає тон всій ванній кімнаті. Але на жаль, необхідно, щоб підлога знаходилась під певним кутом, щоб не було накопичення води.

Усередині душової кабіни немає місця різнобарвним губкам або симпатичним флаконам з гелем для душу. Заплануйте закриту нішу в стіні, де вся косметика може зберігатися в частковому полі зору.


Особливості ванної кімнати в стилі Нью-Йорк

Стиль Нью-Йорк не означає, що ви не можете мати ніяких декорів у ванній кімнаті. Вам просто потрібно вибрати той елемент, який ви хочете підкреслити. Якщо у вас є велике дзеркало над раковиною в декоративній рамці, то декоративні бра вже не потрібні . Занадто багато декору може призвести до зворотного, негативного ефекту, особливо в невеликих приміщеннях. Обирайте з обережністю. Краще сфокусуватися на якомусь одному елементі.

Також варто розглянути можливість розміщення плаката / постера, який максимально підійде до інтер'єру. Вам не потрібно вибирати панораму Нью-Йорка або знамениту фотографію робочих на вершині Емпайр Стейт Білдінг. Зробіть що-небудь менш очевидне, наприклад, ретро-рекламу косметики, геометричну фігуру або стильне зображення метро.

Типовим елементом американської ванної кімнати є дзеркальна шафка. Однак, якщо у вас вже є дзеркало, над раковиною, ви можете повісити шафу  на стіні напроти дзеркала. В наші дні популярною тенденцією в Instagram є розстановка косметики за кольорами, і саме тут можна з упевненістю підкреслити такий тренд.
Перегляньте всі публікації блогу