Cookies
Підтвердити мій вибір
Дозвольте всім

Відхилити все

Сучасна ванна кімната в стилі лофт - як її оформити?

серпень 2020
Сучасна ванна кімната в стилі лофтВанна в стилі лофт - мрія багатьох, не тільки власників просторих інтер'єрів в індустріальних будівлях. Як оформити ванну кімнату лофт? Чи можна використовувати цей стиль в невеликих приміщеннях? Прочитайте наш гід!

Ванна в стилі лофт - це відповідь на запити цінителів суворого мінімалізму, який вже назавжди увійшов в наші інтер'єри. Лофти виразно відрізняються від теплих і затишних інтер'єрів, які до сих пір переважають у багатьох квартирах. Однак бетон, цегла і чавун теж можуть виглядати дуже стильно, а промисловий дизайн може бути синонімом гарного смаку.

Ванна кімната в стилі лофт - як її оформити?

Вибір стилю у ванній кімнаті є принциповим. Особливо рішення обставити ванну кімнату в стилі лофт слід приймати на ранній стадії оформлення інтер'єру, оскільки для цього стилю характерно оголення конструктивних елементів, які найчастіше приховані в інших стилях інтер'єру. Сучасна ванна кімната в стилі лофт повинна мати відкриті стельові колони і балки, відкриті фрагменти стіни або виступаючі зі стіни інсталяції. Стиль лофт - бетонні поверхні (або бетонний стиль), груба обробка, сірий цемент і мінімалізм. Що ж обрати?
Сучасна ванна кімната в стилі лофт - як її оформити?
Центральним елементом кожної ванної кімнати є ванна або душова кабіна. В інтер'єрі лофт особливе значення матимуть стиль і матеріал, з якого він зроблений. BLACK LINE - це колекція душових кабін SanSwiss з елементами в стилі лофт, чорного матового кольору. Це ідеальне поєднання максимальної функціональності продукту з мінімалістичною естетикою форми. Така кабіна в інтер'єрі лофт буде мати гарний вигляд - особливо якщо це модель walk-in, яка асоціюється з відкритістю і строгістю постіндустріальних інтер'єрів.

Маючи таку сильну і стилістично відмінну точку в просторі ванної кімнати, досить доповнити її відповідними елементами: шафою в стилі лофт, що поєднує в собі метал і дерево, або промисловим освітленням. Лампочки Eden, що висять на кабелях, і плитка з мікробетона, цементу або цегли для обробки стін. Таким чином, можна створити ванну кімнату-лофт навіть в звичайному багатоквартирному будинку!

Маленька ванна кімната в стилі лофт - чи можливо це?

Стиль лофт зародився в 1950-х роках в США. В результаті рецесії багато компаній припинили свою діяльність в той час, залишивши порожніми склади, фабрики і виробничі цехи. Першими орендарями стали художники, одним з таких художників був Енді Уорхол, який заснував Silver Factory на території колишньої шляпной фабрики.

Однак далеко не всім нам пощастило мати вільний простір в колишньому заводському цеху. Чи означає це, що ми повинні відмовитися від нашої мрії про елегантну мінімалістську ванну кімнату в стилі лофт? Звичайно, ні!

Маленька ванна в стилі лофт, якщо добре продумати проект, стане функціональним і естетичним доповненням квартири в індустріальному стилі. У невеликому просторі душова кабіна, безумовно, кращий вибір. Ознайомтеся з нашим керівництвом:  Душова кабіна в стилі лофт - що вибрати.

У невеликому інтер'єрі в стилі лофт важлива дисципліна і увага до мінімалізму. Виразна форма душової кабіни повинна бути центральним елементом ванної кімнати в стилі лофт, без зайвих аксесуарів. Тут добре підійде один із сучасних оздоблювальних матеріалів - мікробетон, який додасть маленькій ванній необроблений і мінімалістичний вигляд.
Перегляньте всі публікації блогу