Cookies
Підтвердити мій вибір
Дозвольте всім

Відхилити все

Мінімалістська ванна: як її створити?

липень 2020
Десять або більше років тому в інтер'єрах переважали насичені деталями дизайни.
Деякий час назад популярний принцип моди повернувся: менше означає більше. Мінімалістська ванна кімната - тільки один з напрямків - дуже вражає, якщо все добре продумано. Як не помилитися?

Ми рекомендуємо наш гід.

Мінімалістська ванна кімната: простір

Суть мінімалізму полягає в тому, щоб обмежити наповнюваність кімнати тим, що необхідно – хоча б, візуально.
Ми не рекомендуємо  необроблені бетонні стіни і кабіни WALK-IN в середині кімнати. Те, що може привернути увагу в журналі з модними інтер'єрами, рідко має сенс в повсякденному житті.

На додаток до типової сантехніки, такої як душова кабіна, туалет і раковина, вам також потрібні полички, шафи, іноді пральна машина, якщо у вас немає місця для неї в іншому приміщенні. Але це не означає, що все повинно бути видно з першого погляду. Скористайтеся перевагами простору кімнати і розставте шафи, заховайте пральну машину за розсувною стінкою, наприклад в японському стилі седзи. Душова кабіна SanSwiss з колекції EASY BLACK LINE ідеально впишеться в таке планування.

Мінімалістська ванна кімната: форми

Оберете ви квадратні форми, прямокутні або круглі, повторювані по всій ванній кімнаті, це другорядне. Сама важлива річ - дотримуватися цієї єдиної форми - так, щоб все між собою виглядало гармонійно. Прямокутники найлегше вписуються, і меблі для ванної кімнаті в цій формі також легше знайти. Уникайте видимих ручок, складних змішувачів для ванної та непотрібних прикрас.

Мінімалістська ванна: кольори

Найбільш поширені кольори для мінімалістською ванної кімнати - це відтінки сірого, білого і чорного. В деякій мірі, це рішення, з ванної кімнати в стилі Нью-Йорк.

Ви також можете вибрати і інші кольори, швидше за все в прохолодному відтінку. Хоча дерев'яні акценти, які пов'язані і з іншими типами інтер'єрів, так само можуть бути успішно використані - шафа для раковини або дерев'яний комод є хорошим рішенням надати вашій ванній кімнаті індивідуальності.
Перегляньте всі публікації блогу