Cookies
Підтвердити мій вибір
Дозвольте всім

Відхилити все

Душова кабіна в стилі лофт - що вибрати?

червень 2020
Холодний, строгий промисловий стиль - одна з найсильніших модних тенденцій протягом багатьох років. Перевагою стилю лофт завжди було багато місця, але йому не вистачало чітко визначених кімнат, таких як кухня або ванна кімната. У ванній це призвело до того, що на стінах з'явилися не пофарбовані труби, скляні перегородки, що відокремлюють душ від іншої частини кімнати, і освітлення в мінімалістському стилі - часто це лампочка на звичайному кабелі.

В даний час інтер'єри в промисловому стилі - це вибір, а не необхідність, важливо знати як все правильно зробити.
Душова кабіна в стилі лофт - що вибрати?

Який створити інтер'єр для душової кабіни в стилі лофт

Не можна заперечувати, що кращий інтер'єр буде просторим. Якщо ви перебуваєте на етапі проектування будинку, подумайте про те, щоб об'єднати головну спальню з ванною кімнатою - демонтаж стін відкриє простір і дозволить вам створити хорошу імітацію стилю лофт. Мансарда будинку може стати ідеальним вибором для такого простору. У нашому Керівництві ванна кімната на горищі ви знайдете безліч ідей. Однак, якщо ви не можете вносити будь-які зміни в план своєї нерухомості, а ванна кімната вже збудована, подумайте про те, як виділити горище, зробивши його в стилі лофт. Гарна ідея - одна цегляна стіна або бетонна підлога.
SanSwiss пропонує великий вибір душових кабін, як класичних, так і душових, які ідеально відповідають цьому стилю інтер'єру. Ми особливо рекомендуємо колекцію EASY BLACK LINE, але також варто поглянути на колекцію CADURA BLACK LINE.

Душові кабіни в стилі лофт: важливі деталі?

Замість полірованих ламп ми рекомендуємо використовувати звичайні лампочки на кабелі, бічне освітлення, як в майстерні (їх можна знайти в будь-якому магазині товарів для дому). Для зберігання косметики, рушників і т. П - використовуйте барні полиці, жестяну шафу для документів або інструментів - пофарбовану в блискучий чорний колір, можна використовувати в якості туалетного столика.

Душова кабіна в стилі лофт, в маленькій ванній кімнаті

Не всі ванні кімнати просторі, але якщо у вас невелика площа, ви все одно можете оформити її в промисловому стилі. Білі стіни і підлога, душова кабіна з чорними профілями, мінімальна обробка, освітлення у вигляді світлодіодних стрічок - може стати відмінною альтернативою!
Перегляньте всі публікації блогу