Cookies
Підтвердити мій вибір
Дозвольте всім

Відхилити все

Золотий душ і як включити золото у ванну кімнату?

Грудень 2021
Золоті аксесуари Золото асоціюється з багатством і розкішшю. Цей матеріал цінувався вже в далекому минулому. Останнім часом золото набуває в дизайні інтер'єрів все більшої популярності. Як саме включити його в інтер'єр ванної кімнати, щоб вона виглядала стильно та елегантно?

Золото виглядає у ванній кімнаті приголомшливо тоді, коли воно знаходиться там в розумних кількостях. Оскільки золотий колір є специфічним, він буде виглядати чудово якщо буде присутній тільки у фурнітурі та аксесуарах. Але якщо його буде багато, то це може виглядати як «занадто», створювати враження кітчу. То як же ж правильно включити золото в інтер'єр?

У тому, що золото - це стильно, можна навіть не сумніватися, але його вибере для себе далеко не кожен. Це щось сміливе і відкрите для нових трендів і тенденцій. Вибираючи цей колір, слід пам'ятати, що він не повинен домінувати у ванній кімнаті. Якщо ви виберете облицювальну плитку в золотих відтінках, то укласти її краще тільки на одній стіні, а не на всіх. Але навіть прийнявши таке рішення потрібно розуміти, що і цього вже може бути занадто. Навпаки, цікавого ефекту можна домогтися, уклавши всього один ряд або візерунок із золотої плитки. Золоті елементи також привертають увагу на умивальнику або душовому куточку. Рекомендованим рішенням є також фурнітура в золотому кольорі.

Більшість змішувачів для душу, водопровідних кранів та профілів душових куточків v мають традиційний сріблястий (хромований або алюмінієвий) колір, а деякі з них - чорний. Однак дуже оригінально виглядають золотий змішувач або золотий водопровідний кран. Обов'язково розгляньте і цей варіант! Також важливо відзначити, що декор повинен бути послідовним, тобто, якщо у вас є золотий кран, золотий ручний душ або змішувач, то рекомендується, щоб і душова перегородка була того ж самого кольору - такого ж золотого відтінку.

Зміст
  1. У поєднанні з яким стилем найкраще буде виглядати золота фурнітура?
  2. Золотий душовий гарнітур - практичні аксесуари і оригінальний декор
  3. Золоті аксесуари в поєднанні із освітленням

У поєднанні з яким стилем найкраще буде виглядати золота фурнітура?

Золотий душ, водопровідний кран або змішувач асоціюються в першу чергу зі стилем бароко, який відрізняється багатством і пишністю. Але правда в тому, що золото буде добре виглядати практично в будь-якому відомому вам стилі інтер'єру ванної кімнати. Його гарний блиск ідеально поєднується із сучасним гламурним стилем, а його теплі тони додають затишку в промислових інтер'єрах, в яких переважатиме бетон. Також він м'яко доповнює ванні кімнати в сучасному стилі мінімалізм.

Золотий душовий гарнітур - практичні аксесуари і оригінальний декор

Якщо ви зупините свій вибір на золотих аксесуарах, то можете бути впевнені, що золото стане важливим декоративним елементом вашого інтер'єру. Оскільки золото стає все більш популярним, виробники випускають свою продукцію також і в цьому сучасному кольорі.

Якщо Ви плануєте розмістити у вашій ванній кімнаті душовий куточок, то варто підібрати до нього і золотий душовий гарнітур. Ручний душ в цьому кольорі вражає сам по собі, а щоб завершити очікуваний ефект, ви можете вибрати душову кабіну із золотим оздобленням. У пропозиціях SanSwiss ви знайдете такі душові огородження в колекції GOLD LINE. Такий душовий куточок обов'язково зверне на себе увагу! Золоті профілі, ручки і фурнітура будуть добре виглядати не тільки на моменнт їх придбання, але і, завдяки ретельному виробничому процесу, протягом багатьох років їх використання.

Золоті аксесуари в поєднанні із освітленням

Використовуване освітлення - досить важливий елемент в будь-якому інтер'єрі. Правильно підібране освітлення дозволяє підкреслити характер внутрішнього простору, а на золотій фурнітурі ефектно відбиваються його відблиски. Оптимальний варіант - зробити акцент на світильниках, які дають тепле світло. А що стосується золотих елементів, то з ними ваша ванна кімната виглядатиме теплою, романтичною і водночас натуральною.

З чим буде краще виглядати «золотий душовий гарнітур»?

Золото добре поєднується з білим, чорним, коричневим, сірим та іншими часто використовуваними відтінками облицювальної плитки. Якщо поєднувати золото з білими або пастельними тонами, то краще воно буде виглядати з такими як пастельно-рожевий або небесно-блакитний колір, які візуально значно збільшать ванну кімнату, а це значить, що таке рішення ідеально підійде для невеликих приміщень. У великих ванних кімнатах цікавого результату можна досягти, якщо використовувати золото як доповнення до інтер'єру, де переважають більш темні і глибокі кольори, такі як бордовий і темно-зелений. Хоча поєднання золота і срібла є досить незвичним, і може здатися, що ці два кольори будуть конфліктувати один з одним, але якщо їх майстерно розмістити поруч, вони можуть ефектно доповнювати один одного.

А як бути в такому випадку з оздоблювальними матеріалами? Їх же так багато! Існує безліч варіантів, які ви можете знайти на ринку. Але хороша новина полягає в тому, що поєднання золота буде мати гарний вигляд з чим завгодно! Воно може вдало доповнити інтер'єр, в якому переважає, наприклад: бетон, мармур, дерево або скло.
Перегляньте всі публікації блогу