Cookies
Підтвердити мій вибір
Дозвольте всім

Відхилити все

Бетон у ванній

Вересень 2020
Бетон у ваннійВанна кімната з ефектом бетону вже давно не асоціюється з незакінченим інтер'єром. У наш час - навпаки, це синонім сучасної архітектури і дизайнерського підходу до інтер'єру. Як оформити сіру ванну кімнату з ефектом бетону? Прочитайте наше керівництво!

Бетон в ванній надає ефект природності і строгості. Застосовується для обробки підлоги і стін, пропонуються литі стільниці та умивальники, і навіть бетонні аксесуари, наприклад мильниця. Важливо те, що майстерно нанесений ефект бетону у ванній кімнаті підходить як для сучасних, так і класичних інтер'єрів.

Бетон в ванній кімнаті - як отримати потрібний ефект?

Ванна кімната в сірому кольорі може бути надзвичайно ефектним рішенням, тому все більше і більше людей шукають спосіб оформити інтер'єр таким чином. Сірий вважається чудовою базою і непідвладним часу рішенням. А як відомо, ванна кімната - це приміщення, яке використовується роками, тому варто зайнятися серйозно цим питанням.
Бетон у ванній
Бетон в ванній кімнаті особливо рекомендується, якщо ви хочете надати простору мінімалістичний вигляд. Цей матеріал можна використовувати на цілісних поверхнях, наприклад, в стилі лофт і так само як промисловий, але шліфований бетон, покритий глянсовим лаком, який може стати відмінною декоративною поверхнею, такою як мармур. Тому він може бути доречним і в інтер'єри в стилі гламур і арт-деко.

Який матеріал використовувати для досягнення такого ефекту? На ринку є кілька рішень, які ми може запропонувати:
  1. архітектурний бетон - заливний або у вигляді готових плит і облицювань,
  2. плитка, що імітує бетон,
  3. структурна фарба для бетону,
  4. водостійкі шпалери, що імітують бетон.

Найбільш універсальним з перерахованих матеріалів є архітектурний бетон, який широко застосовується як у зовнішній, так і у внутрішній обробці. Бетон з гладкою поверхнею, здається, створений для використання у ванній кімнаті. Він вдало замінить плитку, до того ж він набагато дешевший і простіший в обробці, ніж натуральний камінь, і в той же час відрізняється високою водостійкістю.

Ванна кімната в сірому кольорі з душовою кабіною – дизайн

Бетон у ванній можна використовувати по-різному. Він може покривати всі стіни і підлогу. Однак таке рішення може здатися трохи грубим, тому бетон часто використовують для прикраси обраної стіни - ніші з дзеркалом або для відділення ванної зони з відкритою душовою кабіною. Така композиція буде виглядати сучасно, мінімалістично і аскетично, особливо якщо вам хочеться поставити душову кабіну конкретної конструкції. Чорні профілі кабіни з серії BLACK LINE є ідеальним лофт-рішенням в цьому стилі.

Бетон все більше цінується як міцний і універсальний матеріал, який при правильній обробці набуває виключно благородного вигляду. Його можна полірувати і покривати декоративними лаками, які не тільки підвищують водостійкість, але і надають блиск. Гладкий матеріал-плавні бетонні стіни і підлога можуть стати основою для дуже елегантної ванної кімнати в стилі гламур або арт-деко. Особливо, якщо композицію доповнять глянцеві аксесуари: дзеркало в полірованій оправі або вишукана люстра. Вибір люксової кабіни з серії GOLD LINE відмінно доповнить цей образ. Аксесуарами, які пом'якшать конкретну композицію, можуть бути тканини і прикраси в яскравих тонах. У цьому сезоні дизайнери рекомендують жовтий колір гірчичного відтінку. Натуральне дерево і рослини також прекрасно будуть гармоніювати з бетоном.
Перегляньте всі публікації блогу