Cookies
Підтвердити мій вибір
Дозвольте всім

Відхилити все

Прихований душ - спа у вас вдома

січня 2021
Мінімалізм, приховування монтажу в стінах і зменшення кількості сантехніки - це найактуальніша тенденція. У разі прихованого душа це також велика зручність і комфорт, як у справжньому СПА. Що варто знати, приймаючи рішення про такий варіант установки?

Зміст
  1. ВСТАНОВЛЕННЯ, ПРИХОВАНЕ В СТІНІ
  2. ДОЩОВИЙ ДУШ
  3. ПАНЕЛІ І ЕЛЕМЕНТИ НА ПОВЕРХНІ

ВСТАНОВЛЕННЯ, ПРИХОВАНЕ В СТІНІ

Установка прихованого душа вимагає, перш за все, попереднього планування, так як труби і клапани заховані в стіні. Роботи слід починати з установки змішувача прихованого монтажу (стандартного або з вбудованим термостатом), зазвичай на висоті 110 - 120 см від підлоги

ДОЩОВИЙ ДУШ


Вирішивши встановити душову кабіну прихованого монтажу, не варто обмежуватися тільки ручним душем! Отже, наступний етап монтажу - установка душової лійки на стелю або стіну в залежності від обраного варіанту. У разі настінного варіанту - вона повинна бути висотою в середньому 220 см (або на 40 см. Вище, ніж зріст самого високого користувача). Сучасні душові кабіни оснащені шаровими кранами, які дозволяють вільно налаштовувати кут нахилу струменя води, а також світлодіодами - для яких потрібен сильний струмінь води, щоб конструкція функціонувала правильно.

ПАНЕЛІ І ЕЛЕМЕНТИ НА ПОВЕРХНІ

Після перевірки герметичності установки можна переходити до монтажу регулятора, панелі, слива, коліна для душа, шланга і душової гарнітури, гідромасажних форсунок або штанги. Тут варто зазначити, що душ у версії для прихованого монтажу дає багато можливостей для адаптації до потреб користувачів, і він відмінно виглядає, особливо з душовими кабінами WALK-IN.

ПЕРЕВАГИ І НЕДОЛІКИ ПРИХОВАНОГО ДУША

Основна складність установки душової кабіни прихованого монтажу - необхідність свердління в стінах і вирівнювання штукатуркою борозен. Добре спланована і встановлена система не повинна викликати проблем з обслуговуванням або можливою заміною деталей. Переваги в тому, що приховані в стіні елементи не мають потреби в чищенні, вони не схильні до корозії і більш довговічні. Однак будь-які незручності винагороджуються візуальним ефектом і комфортом використання прихованого душа.
Перегляньте всі публікації блогу