Cookies
Підтвердити мій вибір
Дозвольте всім

Відхилити все

Світла ванна кімната з елементами дерева: наші ідеї

квітень 2020
Світла ванна кімната - це завжди гарна ідея, тому, що яскраві кольори оптично збільшують простір. Якщо ви комбінуєте світлі відтінки з деревом, ви досягнете бажаного ефекту тепла, атмосфери, яка ідеально відповідає саме вам. У нас є кілька ідей про те, як додати різноманітність в цю комбінацію.

Світла ванна кімната з елементами дерева: чи повинна вона бути повністю дерев'яною?

Ми вже писали про використання дерева в ванній кімнаті в нашому керівництві «Дерево у ванній кімнаті: як це зробити правильно». З кожним днем з'являються все більш економічні рішення, а так само якісні матеріали, що подовжують експлуатацію дерева. Однак, якщо ви не хочете використовувати дерево, але вам подобаються дерев'яні візерунки, зверніть увагу на керамічну плитку з імітацією дерева. Асортимент плити широкий, як для підлоги, так і для стін. Вам не потрібно турбуватися про те, як їх чистити, вони не будуть пошкоджені від надмірної вологи, і ви можете вибрати потрібний відтінок.

Меблі в світлій ванній кімнаті з елементами дерева

Якщо ви виберете дерев'яну підлогу в своїй ванній кімнаті, меблі не повинні бути кольору натурального дерева. Причина проста: дерево на підлозі з часом змінює свій відтінок, в більшій мірі, ніж шафи або полички. Згодом різниця в кольорі стане дуже помітною. Замість цього вибирайте меблі в білих тонах, з потертостями або нейтральні, функціональні лаковані шафи, та  витончені шафи з вигнутими планками.

Дерево поєднується найкраще з благородним матеріалами. Пластмасові, деталі будуть виглядати штучно. Вибирайте камінь або кам'яні аксесуари для ванної кімнати, просту дзеркальну раму або дзеркало без рами. У нашому керівництві про те, як облаштувати ванну кімнату на горищі, ви знайдете інформацію про те, як ефектно в світлій ванній кімнаті будуть виглядати відкриті стельові балки і так само на скільки виграшно виглядає натуральна цегла.

Світла ванна кімната з дерев'яними елементами: різні види обробки

Коли ми думаємо про світлу ванну кімнату з деревом, ми найчастіше бачимо білі стіни і підлогу з соснового дерева інтенсивного золотисто-жовтого кольору. Дуже модне поєднання сьогодні - білі і сірі тони. Стіни дуже світлого, пудрово-рожевого кольору, дерев'яна підлога, пофарбована в сірий колір, і меблі того ж кольору - ще один хороший напрямок. Душова кабіна SanSwiss з колекції Black Line стане тут яскравим акцентом - вона додасть ефектності всьому приміщенню і компенсує його пастельну солодкість.
Перегляньте всі публікації блогу