Cookies
Підтвердити мій вибір
Дозвольте всім

Відхилити все

Шторки для ванн - коли вони популярні?

квітень 2021
Душ або ванна? Це одне з основних питань, з яким вам доведеться зіткнутися при ремонті ванної кімнати. На жаль, тільки деякі інтер'єри, дозволяють використати і те, і інше. На щастя, є перегородки для ванни, які є компромісом, що поєднує в собі переваги обох рішень.

Установка хорошої перегородки для ванни задовольнить як любителів прийняття ванн, так і тих, у кого є час на душ. Тому варто придивитися, як виглядають шторки для ванни, а також де і як ними користуватися краще всього.

Зміст
  1. Що таке шторка для ванни і які бувають її види?
  2. Найбільші переваги шторок для ванни
  3. Чисте практичне рішення? Не обов'язково!

Що таке шторка для ванни і які бувають її види?

Як випливає з назви, на ванну встановлюється шторка. Завдяки цьому ви можете безперешкодно приймати душ у ванні, не турбуючись про те, що стіни і підлога будуть забризкані. Шторка для ванни в першу чергу практичний елемент декору інтер'єру за умови, що ви виберете відповідну модель, яка гармоніюватиме з дизайном ванної кімнати і покращуватиме її естетику.
Переглядаючи пропозиції магазинів, легко побачити, що існує цілий ряд різних моделей. Але не все з них можна встановити на будь-яку ванну. Один з універсальних варіантів – шторка, що складається. Їх розмір може варіюватися залежно від розміру ванни. Вони складаються з декількох елементів і не вимагають додаткових направляючих. Інший поширений тип - розсувна шторка, яка може складатися з однієї або декількох частин.

Розпашні ширми - цікавий варіант для прямокутних ванн. На відміну від попередніх типів, ці шторки завжди цілісні і обертаються навколо своєї осі.
Шторки для ванн - коли вони популярні?

Найбільші переваги шторок для ванни

Перша і найголовніша перевага - це можливість поєднання душа з ванною. Ви знайдете серед домочадців прибічників обох рішень. У більшості ванних кімнат неможливо розмістити одночасно душ і ванну. Це пов'язано, з одного боку, з недоліком місця і, з іншого боку, з додатковими витратами. Тому перегородка для ванни означає економію, кращу організацію простору і можливість використання різних форм купання - це безпрограшний варіант.

Повертаючись до організації простору - коли у ванні менше сантехнічних елементів, набагато легше тримати її в чистоті. І це дуже важливо у сьогоднішньому світі, де час дуже цінний. Коли треба швидко прийняти душ у ванні де немає шторки, вам доводиться уважно стежити за напрямом струменя води, а після купання протирати поверхні, тому що підлога, дзеркала або стіни зазвичай мокрі. І тут проявляються дві переваги шторок - зручність і менше безладу. Приймати душ, безумовно, зручніше, коли не треба контролювати кожен рух. Замість цього ви можете насолоджуватися приємною процедурою.

Чисте практичне рішення? Не обов'язково!

Найголовніша причина установки шторки для ванни - її функціональність. Проте це не лише професійне устаткування. Вибравши хорошу модель, можна поліпшити практичність інтер'єру. Завдяки цікавому дизайну і якісним матеріалам інтер'єр виглядає краще і добре продуманим.

Цікаво, що шторки для ванни підкреслять характер будь-якої ванної кімнати, і в той же час можуть бути використані в різних стилях оформлення інтер'єру. Вони особливо добре поєднуються з сучасним, скандинавським і мінімалістським стилем. Проте, варто використати це рішення і з іншими типами стилів інтер'єрів. У асортименті моделей марки SanSwiss можливий величезний вибір. Ви можете вибирати з різних варіантів скла, кольору, кількості елементів і розміру профілю.

Шторки для ванн SanSwiss - пропозиції для вимогливих клієнтів

Кожна шторка індивідуальна, тому, якщо ви хочете мати функціональне і зручне рішення, слід обрати вироби, які пропрацьовані до дрібниць. Компанія SanSwiss пропонує Вам наступні варіанти.

Передусім, є декілька лінійок продукту. Кольори, спосіб використання або кількість елементів різне. Дизайн кожної лінії відрізняється від інших і відповідає дизайну різних інтер'єрів. Завдяки цьому ви легко знайдете модель, яка ідеально підходить до вашої ванни і відповідає інтер'єру.

Крім того, шторки для ванни виготовлені із загартованого скла завтовшки 6 мм, а це означає, що вони міцні, безпечні і естетичні. Загартоване скло у поєднанні із стильними профілями дозволило створити престижні і елегантні рішення. Виробник продумав усі потреби користувачів, у тому числі зручність використання і простоту очищення. Ось чому AQUAPERLE полімерне покриття, що запобігає утворенню відкладень, входить в стандартну комплектацію. Ця структура запобігає осіданню крапель води на склі. Таким чином, відхід набагато простіший, ніж в звичайній душовій кабіні, де немає захисного покриття.
Перегляньте всі публікації блогу