Cookies
Підтвердити мій вибір
Дозвольте всім

Відхилити все

Тенденції для ванних кімнат на 2021 рік

Може 2021
CADURA CA13+CAT1Облаштувати ефектну і ергономічну ванну кімнату не так просто, як здається. А при мінливих тенденціях зробити це ще складніше. Який декор буде популярним в наступному році?

Для модної ванної 2020 року було характерно використання натуральних матеріалів пастельних тонів і дерева, а також безліч мінімалістичних дизайнів з часткою індустріальної строгості. Але, які останні тенденції на 2021 рік?

Модна ванна в 2021 році

Хоча тенденції поточного року зберігають своїх прихильників і деякі стилі, декор залишиться актуальним, не дивлячись на це, ванна кімната і тенденції 2021 року принесуть багато нових ідей. Перш за все, інтер'єри будуть характеризуватися більш яскравими і енергійними фарбами, наприклад бірюзового, а також різними відтінками жовтого і червоного. Стильний чорний теж буде в моді. Якщо вас цікавить сучасна ванна кімната, яка буде елегантною і стильною, варто вибрати чорний колір в якості основного. Додавши відповідну фурнітуру і меблі, можна домогтися вражаючого ефекту. Плитка з керамограніту, що імітує дерево, як і раніше буде популярна для оздоблення стін і підлоги. Мозаїки і плитки незвичайної форми, такі як шестикутники, які складають соти, плитки арабески і ялинки, будуть використані в інтер'єрі ванної кімнати навіть частіше, ніж зараз.

Останні тенденції в дизайні ванних кімнат

Незважаючи на те, що кольори грають першу скрипку, коли ви входите в ванну, це не єдиний елемент декору. Раковини, душові та ванни теж грають величезну роль. Сучасна ванна кімната може нести в собі набагато більше, ніж просто бути функціональною. Сучасна сантехніка настільки вишукана і має такий вражаючий дизайн, що ви не можете не розглядати її як прикрасу.

Одна з найбільш популярних тенденцій - душові з трапом, встановлені на підлозі. Однак їх установка можлива тільки у ванній кімнаті, де заплановано капітальний ремонт, так як потрібно додатковий шар бетону та ізоляція. Тим, хто хоче уникнути всієї цієї роботи і скоротити час ремонту, слід поглянути на кабіни SanSwiss Walk-in. Вони мінімалістичні по стилю, з гладким склінням, що забезпечує чудову прикрасу інтер'єру. Основи для душових кабін особливо примітні. Вони ультратонкі, мають сучасний вигляд і для їх установки не потрібно багато часу як при роботі в разі установки на підлогу.

Клієнти як і раніше будуть вибирати душові кабіни. Наймоднішими моделями будуть ті, де стики, профілю майже непомітні. Їх тонкість додає інтер'єру легкості. SanSwiss має велику пропозицію душових кабін, які залишаться актуальними в наступному році. Ви можете вибрати безрамну, частково обрамлену і повністю обрамлену кабіну. Кожен з цих варіантів має свої переваги і може зробити дизайн ванної кімнати незвичайним.

Тенденція, яка раз і назавжди виходить з моди, - це покупка модульної, повністю укомплектованої душової кабіни. Особливо це стосується моделей з дуже високою основою. Вони виглядають масивними і важкими, а це абсолютно не відповідає сучасним уявленням і тенденціям про згадану легкість.

Ванна на довгі роки - вічні тенденції

Тенденції, які будуть модними в 2021 році, дуже динамічні, що не всім може подобатися. Крім того, занадто багато яскравих кольорів в інтер'єрі може дратувати очі в довгостроковій перспективі.  Це може бути особливо обтяжливим, якщо врахувати ранкове дотримання правил гігієни з необхідністю повільно прокидатися. На щастя, існує безліч вічних і універсальних тенденцій, які, з одного боку, завжди актуальні і модні, а з іншого, більш ніжні, ніж яскраві кольори, модні в даний час. До них відносяться дизайни з використанням натуральних матеріалів, таких як коричневий і бежевий. Білі ванні кімнати залишаться популярними. Просто додайте трохи дерев'яних або барвистих аксесуарів, які зроблять інтер'єр одночасно модним і позачасовим.

А як щодо ванни та душу? Останні тенденції включають в себе овальні та окремо розташовані ванни, але правда в тому, що вони помістяться тільки в просторих ванних кімнатах. З цієї причини покупці продовжать акцентувати увагу на ваннах геометричної форми, що примикають до стіни. Це універсальне рішення на багато років. Якщо ви хочете надати ванні сучасний вигляд, оберіть стильну перегородку для ванни SanSwiss. Виробник підготував кілька цікавих серій, які відрізняються оригінальністю і сучасним дизайном. Варто відзначити, що таке рішення не тільки візуально привабливе, але і практичне, так як дозволяє користуватися такою перевагою як душ і ванна на обмеженому просторі.
Перегляньте всі публікації блогу