Cookies
Підтвердити мій вибір
Дозвольте всім

Відхилити все

Ванна кімната в еко стилі - три принципи

липень 2020
Eko styleЕко може означати як екологію, так і економічність, ванна кімната в еко-стилі - це як функціональний, економічний, так і естетичний проект. Як змусити все це працювати? У нас є інструкція для вас!

Ванна кімната в еко-стилі: економічні пристосування

Одним зі стрижнів екології є скорочення споживання. У ванній кімнаті це може бути досягнуто кількома способами. Найпростішим, і найбільш часто використовуваним, є аератор в крані - ситечко аерує воду, тому ми використовуємо менше води, будь то миття рук або прийом душа. Душ-це набагато більше екологічне рішення, ніж ванна, тому що знижується споживання води. Якщо можливо, вибирайте душову кабіну. Ми рекомендуємо наше керівництво: «Душова кабіна або ванна: як обрати». Варто також пошукати термостатичний змішувач для душа. Встановивши постійну температуру води, ви не витрачаєте час на її налаштування. Це дуже економічний метод.

Ванна кімната в еко-стилі: товари з гарантією

Також важливо знати про гарантії на продукти, які ми вибираємо. На душові кабіни SanSwiss надається повна 5-річна гарантія. Вибір високоякісного продукту, на перший погляд може здатися неоптимальним з точки зору управління капіталом, але тривала, безвідмовна робота є безсумнівним плюсом.

Ванна кімната в еко-стилі: деталі дизайну

Еко-ванна - це натуральні кольори і форми, а також матеріали. Ми рекомендуємо наше керівництво «Дерево у ванній кімнаті: як правильно це зробити». Однак, якщо ви віддаєте перевагу кам'яним аксесуарам або укладанню цегли на одній зі стін, це також дуже гарний напрямок. Ми рекомендуємо наше керівництво «Ванна кімната в стилі Hygge». Це сполучний напрямок дизайну, і щось обов’язково надихне вас.
Перегляньте всі публікації блогу