Cookies
Підтвердити мій вибір
Дозвольте всім

Відхилити все

Який колір ванної кімнати вибрати?

Грудень 2019
Рішення який колір ванної кімнати обрати дуже важливе, тому що ремонт коштує досить дорого і повинен повністю задовольнити всі очікування. Перш ніж прийняти рішення, проаналізуйте, що вам подобається  та  як це буде виглядати в загальному інтер'єрі . При створенні своєї ванної кімнати, візьміть до уваги особливості колірної гами для різних просторових рішень.

Світлі кольори ванної кімнати

Найбільш поширений вибір - світлі кольори ванної кімнати - нейтрально білий, бежевий, сірий. Цей тип інтер'єру має дві переваги: перше - оптичне збільшення приміщення, друге - легкість вибору аксесуарів  та  їх заміна за необхідністю. Якщо не бажаєте, щоб ванна кімната виглядала нудно, ви можете вибрати сильніший акцент на одній стіні - контрастний, яскравий колір, шпалери з цікавим малюнком або привабливий плакат.  
Який колір ванної кімнати вибрати?
У світлій ванній кімнаті рекомендуємо безрамні душові кабіни SanSwiss - де колекція Annea прекрасний приклад. Кабіни з цієї колекції оздоблені простою за формою, але надзвичайно елегантною фурнітурою, створеною відповідно до останніх тенденцій  дизайну в індустрії ванних кімнат. Вони не будуть перевантажувати легкий, яскравий інтер'єр.

Якщо ви шукаєте натхнення, подивіться як виглядає ванна кімната у японському стилі. Нейтральні відтінки, простота, мінімальні аксесуари є кращими визначальними особливостями  цього стилю.

Темні кольори ванної кімнати

Ще однією сильною тенденцією протягом багатьох років був темний колір ванної кімнати. Ми пропонуємо використовувати його тільки у великих приміщеннях, де він виглядає елегантно та вражаюче. Популярний вибір - класичний чорний, представлений , як колір стін або меблів. Чорна ванна, вмивальник або душова кабіна привертають увагу. Душові кабіни SanSwiss з колекції Solino Black - ідеальний вибір для темних ванних кімнат - чорна гладка обробка створює унікальний стиль, ідеально відображає модерністську атмосферу.

Дуже хорошим прикладом такого інтер'єру є ванна кімната в нью-йоркському стилі, де певні кольори та складні деталі привертають увагу.
Перегляньте всі публікації блогу