Cookies
Підтвердити мій вибір
Дозвольте всім

Відхилити все

Душова кабіна і сауна

Вересень 2020
Душова кабіна і саунаДушова кабіна і сауна в одному - рішення, яке вибирають все більше і більше людей. Наші ванні кімнати все частіше стають невеликими розкішними СПА! Парова або суха сауна? Гідромасаж або просто потік води? Якщо ви думаєте про створення розслаблюючого куточка в своїй ванній кімнаті, прочитайте наше короткий посібник з домашньої сауни в душовій кабіні.

Душова і сауна? Так! Вже давно вам не потрібна ванна або окрема ванна кімната, щоб насолодитися перевагами сауни або водного масажу у себе в будинку або в квартирі. Сучасний дизайн і передові технічні рішення дозволяють добитися максимального комфорту на такій площі, як у вас.

Душова кабіна і сауна, або домашній СПА

Вплив сауни на здоров'я було доведено ще в давнину - перебування в сауні позитивно позначається на настрої, а також на стані шкіри і серцево-судинної системі. Багато хто хоче скористатися перевагами сауни, і в наші дні це не обов'язково має бути пов'язано з поїздкою на СПА-курорт - достатньо просторої сучасної душової кабіни в вашому домі! Як влаштувати власний домашній СПА? Прочитайте наше керівництво на цю темі.
Душова кабіна і сауна
Що ви знаєте о саунах? Які їх види? У фінській сауні нерідко температура досягає 100 градусів за Цельсієм, а вологість дуже низька (10 відсотків). Однак найбільш відомим типом є волога сауна, римська сауна, в якій вологість досягає 100 відсотків. Ефект від цього різновиду сауни полягає в підвищенні вологості повітря за рахунок поливання водою нагрітих каменів. Температура у вологій сауні повинна бути близько 45-60 градусів за Цельсієм. Абсолютно новий сучасний вид - інфрачервона сауна. Завдяки встановленим світловипримінюючим точкам, вона відрізняється як низькою вологістю - 25 відсотків, так і низькою температурою - 60 градусів за Цельсієм.

Незалежно від того, який тип сауни ви виберете, використовуючи широку пропозицію ринку, важливо, як і де ви її розмістите. Сучасна душова кабіна відповідного розміру, виготовлена з матеріалів найвищої якості, відповідає всім критеріям - вона вологостійка, герметична і не дуже швидко нагрівається. SanSwiss створює душові кабіни та піддони для душу більше 35 років, які відомі своєю якістю, ретельною обробкою і непідвладним часу дизайном.

Душова кабіна з джакузі і сауною

Ванна кімната - це зона комфорту, наша повсякденна розкіш, тому ми хочемо, щоб вона була не тільки простою гігієнічною кімнатою, а й естетично, зручною кімнатою, що дає вам можливість розслабитися після важкого дня. На думку фізіотерапевтів, кілька хвилин щоденного водного масажу надають розслаблюючу дію на наш організм, також допоможуть позбавити від дратівливих недуг хребта та суглобів, поліпшити стан при мігрені і безсонні, а також поліпшити настрій. Таким чином, можливість відчути переваги гідромасажної ванни у власній ванній кімнаті привертає все більше і більше людей.

Для її використання досить встановити в душову кабіну душову панель. Душова панель являє собою комплектний, готовий до встановлення на стіну пристрій. На панелі, за якою знаходяться підключення до водопроводу, встановлюються форсунки, вентилі та часто різні додаткові елементи (ручки, полички, мильниця, динаміки і т. Д.).

Такі панелі мають безліч переваг:
  1. вони надають кілька видів масажу,
  2. вони можуть бути оснащені функцією сауни,
  3. мають сучасний естетичний вигляд,
  4. займають мало місця.

Душову панель можна придбати в будь-який момент і встановити в уже наявну кабіну замість традиційної душової гарнітури.

Багато вирішують купити окрему душову кабіну і гідромасажну панель. Це хороше рішення для людей, які піклуються про якість. Важливим є те, що для кабін без душового піддону відмінно підійде окрема панель - її можна закріпити на стіні, а сама кабіна буде складатися тільки з скляних панелей.
Перегляньте всі публікації блогу