Cookies
Підтвердити мій вибір
Дозвольте всім

Відхилити все

Cкляна стіна у ванній кімнаті

січня 2021
Cкляна стіна у ванній кімнатіЯкщо ви вважаєте, що використання скляних стін у ванній вимагає великих зусиль, щоб підтримувати функціональність і безпеку, а це зробити технічно складно, то ви сильно помиляєтеся. Скляна стіна, це рішення, яке підійде для будь-якої ванної кімнати, незалежно від її розмірів і форми. Більш того, вона може допомогти вирішити безліч незвичайних проблем з ванною. Величезна перевага скла перед цегляною стіною - це те, що воно не зменшує маленькі ванні кімнати. Необов'язково бути нудним – скло для таких рішень є в багатьох варіантах і навіть з нанесенням декору.

Зміст
  1. СКЛЯНА СТІНА В МАЛЕНЬКІЙ ВАННІЙ КІМНАТІ
  2. СКЛЯНА КАБІНА WALK-IN
  3. РОЗДІЛЕННЯ ПРОСТОРУ В ВЕЛИКІЙ ВАННІЙ КІМНАТІ

СКЛЯНА СТІНА В МАЛЕНЬКІЙ ВАННІЙ КІМНАТІ

Класична душова кабіна - не єдина альтернатива маленької ванної  кімнати. Якщо у вас є ніша або куточок, є досить цікаві можливості використання скляних стін. В абсолютно мінімалістичному варіанті, однією скляної стіни досить, щоб відокремити душову зону від решти ванної кімнати. Ви також можете вибрати душову кабіну з установкою на плитці, створюючи так звану вологу кімнату. Якщо у ванній кімнаті встановлена ванна, ви можете поліпшити її функціональність, додавши дощовий душ і шторку для ванни, що зменшить бризки води.
Cкляна стіна у ванній кімнаті

СКЛЯНА КАБІНА WALK-IN

У ванній кімнаті більшого розміру скляна стіна може мати форму душової кабіни WALK-IN. Цей, дуже вражаючий вигляд душової кабіни, надзвичайно простий в установці і в той же час дуже практичний - особливо при використанні дітьми, літніми людьми або інвалідами. У чистому вигляді це всього лише одна велика скляна стіна.

РОЗДІЛЕННЯ ПРОСТОРУ В ВЕЛИКІЙ ВАННІЙ КІМНАТІ

Скляна стіна не обов'язково повинна бути невід'ємною частиною душа. Вона може розділити простір ванної кімнати на зони. Встановлена біля раковини, захистить від бризок води. У біде або пісуара, забезпечить трохи інтимності і буде виконувати гігієнічну функцію, обмежуючи поширення бактерій.

СКЛЯНА СТІНА - БУКВАЛЬНО!

Ви можете використовувати скло як будівельний матеріал і замінити їм всю стіну, наприклад таку, яка розділяє ванну і спальню. Для цього використовується велика скляна панель. Скло може бути молочно-білим або безбарвним - в обох варіантах це буде освітлювати ванну кімнату.
Перегляньте всі публікації блогу