Cookies
Підтвердити мій вибір
Дозвольте всім

Відхилити все

Сучасні душові кабіни: тренди 2021 року

Вересень 2021
EASY Bертикальна лініяПерше, що потрібно враховувати при облаштуванні ванної кімнати - це її функціональність. Однак не можна ігнорувати декор. Ванна кімната повинна бути естетичною, щоб користуватися нею було приємно. Тенденції дизайну інтер'єрів час від часу змінюються, в тому числі інтер'єри ванних кімнат, тому, які душові кабіни будуть популярні в цьому році?

Незважаючи на безліч стилів оформлення, в дизайні ванних кімнат як і раніше домінує сучасний стиль. У відповідь на зростаючий попит на інноваційне сантехнічне обладнання та фурнітуру в магазинах з'являється все більше і більше пропозицій. В цьому році ми бачимо чітке продовження минулорічних тенденцій.

Зміст
  1. Сучасні душові кабіни - подивимося, що буде в моді в 2021 році
  2. Сучасна ванна - чому душ?
  3. Сучасні кабіни - це кабіни без піддону або з дуже пласким піддоном.
  4. Якісний душовий комплект доповнить кабіну.

Сучасні душові кабіни - подивимося, що буде в моді в 2021 році


Сучасний стиль асоціюється з простотою. Важливий мінімалізм і позбавлення від безлічі візерунків і багатого орнаменту. Краса сучасного стилю полягає в його простоті і скромнії елегантності. З деякого часу ми помітили, що модульні душові кабіни з піддонами відходять у минуле. Вони масивні, з широким профілем і в поєднанні з досить високим піддоном не підходять до сучасного стилю.

У наші дні люди обирають індивідуальний стиль і відповідність душової кабіни ванній кімнаті. Сучасні душові кабіни відрізняються стильними скляними полотнами. У них може бути дуже плаский піддон, чи не бути його взагалі. Душові кабіни WALK-IN стають все більш поширеними. Вони легкі і тонкі і це мінімалізм в чистому вигляді. Такі душові кабіни не тільки зручні та практичні, але і стильні. Вибравши таке рішення, ви отримаєте неординарний декор ванної кімнати, який підкреслить її стиль.

Сучасна ванна - чому душ?


У сучасному стилі цінується простір, що простежується в проектах відомих дизайнерів. Бажання оптично збільшити ванну кімнату - одна з причин, по якій більшість людей вкладають кошти в хорошу душову кабіну. Вона займає набагато менше місця, ніж ванна, тому відмінно вписується в сучасний інтер'єр. Таким чином ви отримуєте багато вільного місця, яке можна використовувати для розміщення стелажів або шаф. Цікава ідея - створити оригінальну обробку стін, наприклад, з плитки шестикутної форми. Не забувайте про економію води. Для купання у ванні її потрібно набагато більше. Приймаючи душ, ви побачите, що ваші рахунки за воду стануть набагато менші.
Сучасні душові кабіни: тренди 2021 року

Сучасні кабіни - це кабіни без піддону або з дуже пласким піддоном.


Вище зазначені кабіни WALK-IN користуються особливою популярністю. У них немає дверей, а душова кабіна відокремлена від решти ванної кімнати листом скла. Така кабіна передбачає встановлення лінійного водостоку, де на місці піддону буде покладена плитка для підлоги. Ванна кімната з такою кабіною здається легкою і витонченою, а значить, ще більш елегантною. Душова кабіна без піддону - дуже стильний варіант, але передбачає капітальний ремонт, з проектом конструкції установки, каналізації і т. і.
Універсальний варіант - сучасний душовий піддон. Це також зробить кабіну дуже ефектною, як у ній би був лінійний водостік, і в той же час його встановлення не потребує великих зусиль. Однак це не означає, що підійде будь-який піддон, представлений на ринку. Ідеальний піддон повинен бути таким же мінімалістичним як і вся кабіна. Таким чином, високі моделі - не найкраща ідея. В ідеалі він повинен бути ультрапласким, як душові піддони SanSwiss, які настільки пласкі, що здається, ніби ви все ще ступаєте по підлозі.

Якісний душовий комплект доповнить кабіну.


Після того, як ви виберете якісну душову кабіну з відповідним піддоном, вам потрібно буде вибрати душовий комплект. Розглянемо геометричні та прості форми. Оптимальний варіант - менш помітний і мінімалістичний набір для прихованого монтажу. Його легше утримувати в чистоті  і він відмінно вписується в сучасні ванні кімнати.

А як же любителі ванн?


Найчастіше домочадці діляться на любителів ванни і тих, хто вважає за краще душ. Якщо ванна кімната велика, можливо встановити в ній і те, і інше. Однак, в більшості випадків простір дещо обмежений і на допомогу приходить скляна перегородка для ванни. Її можна легко встановити на будь-яку ванну. Завдяки їй ви можете розслабитися в тривалій ванні або насолодитися швидким душем. Всі будуть задоволені.

У сучасній ванній кімнаті не може бути яскравих та широких занавісок для душу, які все ще зустрічаються в деяких будинках. Якщо ванна кімната повинна бути сучасною, скляна перегородка з елегантними профілями просто необхідна. Перегородки, які  мають гарний вигляд у сучасному інтер'єрі можна знайти в пропозиціях  SanSwiss.
Перегляньте всі публікації блогу