Cookies
Підтвердити мій вибір
Дозвольте всім

Відхилити все

EASY WALK-IN

SanSwiss представляє нові кабіни Walk-in у сучасному стилі! Вам вирішувати, чи віддаєте ви перевагу сучасному стилю ванної кімнати і вибираєте Walk-in у сірому кольорі скла Parsol  або вибираєте Walk-in з колекції BLACK LINE, де SanSwiss пропонує нове скло Loft 89  та #Loft 90  ( дизайн скла створюється за перманентною технологією – керамічна фарба /цифровий друк на зовнішній стороні скла, внутрішня поверхня скла оброблена покриттям Aquaperle). Для ванної кімнати в стилі “ZEN” ми рекомендуємо новий  Walk-in EASY Japan з декором під дерево (керамічна фарба/цифровий друк).

Walk-in EASY тепер можна доповнити короткими поворотними стінками на 90° або 180°, які частково запобігають розбризкуванню води під час прийняття душу.

Walk-in також можна комбінувати один з одним, для так званого L-монтажу необхідно замовити 2 Walk-in EASY та з'єднувальний профіль WPE. Друге рішення - з'єднання 2-х Walk-in за допомогою двох горизонтальних розпірок, що стандартно поставляються, та з'єднувальною деталлю VT90. Це рішення забезпечує зручний вхід до душової зони (вхід посередині).

SanSwiss також рекомендує практичну підставку з полицями та тримачем для рушників – у традиційному глянсовому, елегантному матовому чорному та непідвладному часу матовому білому кольорі.

Sanswiss пропонує Walk-in EASY у колекціях BLACK LINE, WHITE LINE та у класичному глянсовому виконанні для творчих рішень вашої ванної кімнати!

EASY
назад